Vasaloppsläger i Grövelsjön 28-31 januari

28-31 januari kommer jag att vara ledare, instruktör och föreläsare på STF Fjällstation Grövelsjöns Vasaloppsläger. Pris, upplägg och hela programmet är klart så det är bara att gå in på denna länk och läsa om lägret och sedan bestämma sig!

Själv har jag flera gånger varit i Grövelsjön och är väldigt svag för dess charm och fina spår. Hoppas vi ses!

Officiell Vasaloppscoach logga

Nu har du chansen att vässa formen och utveckla dina färdigheter inför kommande skidsäsong och Vasalopp tillsammans med Erik Wickström. Bekvämt boende, njutbara måltider, gemenskap och skidspåren direkt utanför entrén! I Grövelsjön erbjuds mer än 10 mil högklassiga skidspår för såväl klassiskt som skate.

STF Grövelsjön Fjällstation tillsammans med skidinstruktören och föreläsaren Erik Wickström bjuder in till ett Vasaloppsläger riktat till dig som vill vässa formen inför kommande Vasalopp. Praktik och teori blandas i form av härliga träningspass och inspirerande föredrag. Med dina nyvunna kunskaper kan du på hemmaplan fortsätta vägen till den bästa skidsäsongen.
Bekvämt boende på STF Grövelsjön Fjällstation där träningen börjar direkt utanför dörren. Tio mil preparerade spår av hög klass inbjuder till träningsglädje i ett enastående fjällandskap. När det är dags för måltider slår vi oss ner vid dukat bord och avnjuter frukostbufféer för alla smaker, välkomponerade luncher och välsmakande trerättersmiddagar i härlig gemenskap.

I bastun finns tid att slappna av och här kan du reflektera över dagens lärdomar. Självklart finns torkrum så att du kan starta varje morgon med torra träningskläder. Även tvättmaskin för den som önskar.

En startplats till Öppet Spår 2016 lottas ut bland alla som deltar i lägret.

Läs mer om lägret här!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Skidor, Träning och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Vasaloppsläger i Grövelsjön 28-31 januari

  1. StefanK skriver:

    Så där, då har jag anmält mig och två kompisar till ditt läger! Efter att spenderat 10 sportlov på fjällstationen i Grövelsjön i min ungdom så vet jag vad jag har att se fram emot. Räknar kallt med #erikwickströmeffekten skall sänka min Vasaloppstid. Hur många % snabbare tid kan jag räkna med Erik?

Kommentarer är stängda.