Ny dag samma dator

FullSizeRenderDet är två ganska intensiva veckor nu med att få färdigt alla texterna till nya boken, utöver övriga uppdrag. En vecka har gått och knappt en vecka är kvar. Så här kan en dag se ut:

 • 05.00-07.00 Jobb
 • 07.00-08.30 Frukost, dagsislämning etc
 • 08.30-17.30 Jobb
 • 17.30-20.00 Middag och kvällbestyr
 • 20.00-23.00 Jobb

Nu är hela familjen Wickström sugna på att boken ska bli kvar. I morgon hoppas jag vara klar med min korrekturläsning av alla texter förutom inledning, förord och epilog och på lördag är det tänkt att jag ska åka på äventyr till Göteborg med barnen när Ida sitter och korrekturläser allt. I samband med sådana här projekt är det tur man har en förstående fru som vet att det blir lugnare på sikt.

4 november är det tänkt att formgivaren ska börja sätta ihop text och bild och den processen är jag också med i och korrar kontinuerligt, men där inte han och inte jag som gör själva jobbet så då blir inte lika intensivt.

Träningen då? Nja. Men det är långt till Vasaloppet. Dessutom tränade jag faktiskt igår, 50 min rullskidor på Viared, det var skönt.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 svar på Ny dag samma dator

 1. Rikard skriver:

  Spännande med bokprojekt! Bra att du är disciplinerad! MEN, ge inte ut en bok för tidigt! Bättre att slipa så att du är HELT nöjd först! Du ångrar dig annars, men en försenad utgivning ångrar du INTE! Lycka till Erik!
  /Rikard

  • Erik Wickström skriver:

   Tack Rikard! Du har nog rätt. Det blev uppskjutet, förhoppningsvis gör jag klart texterna i januari. Det känns bra att ha tagit det beslutet. Jag försökte in i det sista att komma till kalaset på SLU, men kände inte att det fanns möjlighet. Det hade varit kul att ses! Misstänker att du är lika produktiv som under mina år 2007-2009. Ses säkert framöver!

Kommentarer är stängda.