Göteborg idag

Skidhallen i Göteborgs Nya Arena skidome. Foto: Erik Wickström.

Skidhallen i Göteborgs Nya Arena

Nu är jag klar med i princip alla texterna till boken, så idag ska Ida korrekturläsa alltihop. Anser hon att det krävs kraftig bearbetning (vilket inte alls är omöjligt) så kommer inte boken komma ut innan jul. Det vore lite synd, men samtidigt är det ju såklart mycket viktigare att det blir bra.

Barnen, jag och min far ska till Göteborg. Det är Barnens Vasalopp i skidhallen idag och jag ska skriva om eventet. Om Astrid vill kanske hon åker, hon brukar tycka det är roligt med alla möjliga snöaktiviteter och hon tycker det verkar spännande med inomhusskidåkning. I vintras åkte hon Barnens Vasalopp i Orsa när vi var där för att åka längd och slalom. Själv kommer jag nog inte åka idag, men hoppas kunna få till fem tusingar på SkiErgen.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.