En av skidkvällarna redan fullbokade

  • I onsdags gick jag ut med att Borås skidskola i vinter främst kommer att bestå “engångskvällskurser” från 17.30-21.15, en för nybörjare måndag 18 januari och en för mer vana åkare onsdag 20 januari. Nu har kvällen 20 januari blivit full med tio deltagare. Kul att så många vill ta sin skidåkning ett steg längre! För ni som är intresserade så kommer det med stor sannolikhet att bli en extrakurs, så skriv upp er på väntelistan som finns här.
  • I nybörjargruppen måndag 18 januari finns det fortfarande platser kvar, anmälan görs här.
  • Researrangörer Nortlander, som planerade att ordna en resa till Ramsau med mig som ledare/instruktör i vinter har inte kommit ut med inbjudan och exakta dagar än, och nyligen bestämde de att de vill förbereda sig mer kring hela resan och vill därför skjuta upp den till 2017.
  • Anmälningarna till Vasaloppslägret i Grövelsjön fortsätter att ticka in. Senast jag hörde något var 15 st anmälda, så vill du hänga med på den fjällupplevelsen bör du nog inte vänta för länge med din anmälan.
Borås skidstadion en helt vanlig vinterdag

Borås skidstadion en helt vanlig vinterdag

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Skidor, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.