Kvällsstund har guld i mun

Ledx Kaa 1500 och Salomon Insulated Hydrobelt Set

Ledx Kaa 1500 och Salomon Insulated Hydrobelt Set. Jag ser inte pigg ut på bilden. Det får bli en tidig kväll ikväll.

IMG_4517Jag kom ut på ett 45 min långt rullskidpass igår kväll med lite blandade intervaller. Även om jag bor så att jag kan åka på upplysta cykelbanor kör jag helst med pannlampa när det är mörkt. Det känns säkrare.

Att ha pannlampsbatteriet på ryggen tycker jag är krångligt. Jag vill ha både batteripack och lampa på hjälmen. Och jag vill inte ha någon sele. Och jag vill att det ska lysa rejält Sedan förra året använder jag Ledx Kaa 1500, som uppfyller dessa krav. Det finns det fler lampor som gör, men det känns extra kul att använda den modellen eftersom den är framtagen av en boråsare, som dessutom är med i min tidigare klubb Hestra IF.

Igår testade jag också Salomons Insulated Hydro Belt Set. Jens Eriksson vann Alliansloppet med det i år och Aukland hade ett liknande system i Vasan i vintras. Det kan nog bli vanligt i klungan i vinter, så det känns relevant att testa och skriva om innan långloppssäongen. Än så länge jobbar jag en del med inställningarna och prövar alla möjliga olika varianter.

Ledx Kaa 1500

Ledx Kaa 1500. Trevligt med 1500 lumen på hjälmen. Fästs med kardborreliknande funktion. Jag är mycket nöjd med detta system och jag störs inte av vikten på hjälmen.

Sliten parkett. Ida säger att det är dags att göra om hallen, men hon vet också att det är renoveringsförbud under säsong.

Sliten parkett. Ida säger att det är dags att göra om hallen, men hon vet också att det är renoveringsförbud under säsong.

 

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Prylar, Träning och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.