Kanske träning idag

Skidknallarna i Sjömarken förra söndagen

Skidknallarna i Sjömarken förra söndagen. Notera skidskorna till vänster. Inte årets modell.

Erik Thiberg och jag gick i samma parallellklass i tio år, hans mor var med lekisfröken, vi spelade i samma band (bland annat med "hiten" Gula spår). Här tillsammans med Mikael Ragneheim.

Erik Thiberg (till vänster) gick i min parallellklass i tio år, hans mor var min lekisfröken, vi spelade i samma band (bland annat med ”hiten” Gula skor), vi spelade i samma fotbollslag etc. Han nördar ner sig i olika saker, som surdegsbak, fiske, trösklar, järnvitriol med mera. Nu är det skidåkning samt hemmagjorda vallaprofil, stålsickar och rillrar som gäller. Här tillsammans med Mikael Ragneheim.

Efter några dagar med halsont känns det ganska bra idag. Så jag kanske rör på mig lite lätt. I eftermiddag ska vi till våra vänner Martin och Josefin, så det hade ju suttit fint att åka rullskidor dit med skarv så man fick en lugn timme. Men det är frost och lite halt på vägarna så jag kanske får tänka om.

Förra söndagen var vi på lunch hos just Martin och Josefin, som bor på Hedvigsborg. Då åkte jag rullskidor dit. Men innan dess skulle jag kratta löv på dagis. Lövkrattningen var tänkt att ta två timmar, men tog istället en halvtimme, vilket gjorde att jag plötslig fick 1,5 timme bonustid för träning så det passet blev 2,15 h. Den gången skidade jag ut till Sjömarken och joinade gruppen ”Skidknallar”, en Facebook-grupp som bestämmer rullskidsträningar runt om i Borås, med bland andra Kalle Björklund, Erik Thiberg och Mikael Ragneheim som drivande. De tretton rullskidsåkare som stod uppradade vid Godisladan i Sjömarken bestod bland annat av gamla högstadiekompisar, som man aldrig trodde skulle sikta på att åka snabbt i Vasaloppet. Superkul att så många har hittat världens bästa sport!

Claes Thor på rullskidsträning. Helt klart en skräll. På passet deltog även bl a min syster gamla kompisar Manne och Tord, där Tord gjorde en stabil rullskidsdebut.

Claes Thor på rullskidsträning. Helt klart en skräll. På passet deltog även bl a min systers gamla kompisar Manne och Tord, där Tord gjorde en stabil rullskidsdebut.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Kanske träning idag

  1. David skriver:

    Många kända nunor och namn där. Härligt!
    De där skorna Thiberg har… Där gjorde han ett bra byte.. 😉

Kommentarsfältet är stängt.