Spellistan

Cykel- och bloggikonen Henrik Öijer kommenterade på Facebook att han saknade länken till Mikael Ragneheims eurotechno-spellista vid inlägget om Tranemoloppet igår. Självklart ska ni få den, här.

Igår var spåret 2,5 km på Borås skidstadion. Och de höll på att köra ut mer snö!

Igår var spåret 2,5 km på Borås skidstadion. Och de höll på att köra ut mer snö!

Av de konditionsidrottsbloggar jag kommit över så tycker jag Henrik Öijers är den bästa. En fin blandning av träningsnörderi, initierade cykelnyheter, självdistans, familjeliv samt generellt bra och kreativa bilder. Jag läser den inte varje dag, men det hade jag garanterat gjort om skidor var hans huvudidrott.

Ida i Berlin
I helgen är Ida i Berlin med sina tjejkompisar. Även om det bästa är när hela familjen är tillsammans, så ska jag erkänna att jag längtat lite grann till den här helgen. När barnen är bara med mig så är pappa jättebra, men när även mamma är med så är mamma vanligtvis bäst. Det kan vara lite jobbigt att spela andrafiolen ibland, så det ska skönt att vara nummer 1 ett par dagar.

Ida och jag har förmånen att alla våra föräldrar bor i Borås, så med hjälp av dem kommer jag att kunna träna ett pass både idag i morgon. De ska alltså vara med barnen när jag tränar, de ska inte hjälpa mig att staka. Då kan jag också ta en snabbtitt på inkorgarna om det är något som behöver åtgärdas.

 

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Spellistan

  1. Knut skriver:

    Kan du inte skriva ett inlägg om olika skidbloggar?

  2. Emelie Svensson skriver:

    Här sitter grannen och läser och ser sin svåger i traktorn, högst otippat att se honom på denna blogg 😉

Kommentarer är stängda.