Colting på besök

Igår var Jonas Colting på besök. Vi ska göra en grej ihop på förmiddagarna torsdag och fredag och snackade ihop lite inför det. Resultatet kommer du senare kunna se i form av rörlig bild någonstans på internet under vintern.

Jag lyssnar på Jonas pod (obs, många av hans åsikter håller jag inte med om) varje vecka och vi hörs ganska ofta då vi båda har kontor på reklambyrån Rekyl. Jonas gasar på många fronter och det är alltid intressant att höra om hans ständigt nya projekt.

Colting Communication smider planer för 2016. Här hittade jag Elin Lilja, Jonas Colting och pod-Niklas Johansson i ett rum på Rekyl i förra veckan

Colting Communication smider planer för 2016. Här hittade jag Elin Lilja, Jonas Colting och pod-Niklas Johansson i ett rum på Rekyl i förra veckan. Notera Elins vita Macbook, den klenoden är hon stolt över. Tveksamt om det fanns SSD-hårddiskar på den tiden.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Colting på besök

  1. matte skriver:

    Vilka åsikter är det mest ni inte delar:-)

Kommentarsfältet är stängt.