Skipro och Skimateria

Redo för duathlon-VM 2008, med Björn Winells cykel i vår lägenhet i Uppsala

Redo för duathlon-VM 2008 (det blev en 31:a-plats), med Björn Winells cykel i vår lägenhet i Uppsala. Nu är Björn VD för Skimateria, som nyligen inledde ett samarbete med Team Tynell.

Förra året gick Ski and Run i Göteborg konkurs och delar av verksamheten flyttade in till Udén Sport i samma stad. Nu är det nya grejer på gång i de gamla lokalerna som ligger ganska nära uppfarten från Delsjövägen till Skatås.

Sveriges Mr. Rullskidor Tobias Westman samt Niklas Niklas Westermark, som tidigare jobbade på Ski and Run, har startat en ny skidbutik med namn Skipro. Jag känner båda karlarna och Westman var framförallt tidigt i min ”comeback” i skidspåren runt 2010-2011 en stor inspirationskälla. Alla som känner Westman vet att det finns bara en Tobias Westman. Alltid kul med en trevlig färgklick i skidsporten, även om han inte tävlar så mycket nuförtiden.

Skipro kommer att erbjuda valla, skidservice, skidutplockning, rullskidsråd etc. De kommer också satsa en del på belagspreparering med Skimaterias stålsicklar och rillers. Ny VD för Skimateria är för övrigt ingen mindre än Björn Winell, en god vän från tiden i Uppsala. Skidvärlden är liten. Första gången jag kom i kontakt med Skimateria var 2010, då Mats Larsson från Primateria (som det hette då) var hemma hos mig och demonstrerade deras stålsicklar.

Tobias Westman och Erik Wickström

Tobias Westman och Erik Wickström vid Landsjön Runt 2013

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.