Föreläsning igår – skidlektioner idag

Jag föreläste för ca 80 personer på SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut igår. Bl a om att komma igång med konditionsträning och att förbättra sig i Klassikerloppen. Tack alla som kom för 90 jättetrevliga minuter! Roligt med så mycket frågor. Och lyxigt med uppdrag bara 1,6 km hemifrån och kunna hinna hem till middagen.

Nu sitter jag på tåget på väg till Stockholm för att hjälpa ett företag i Stockholm med skidteknik. Tyvärr är jag inte helt kry för träning än och nu har det gått en vecka med noll minuter träning. Kanske inte optimalt så här mitt i säsongen, men någon gång hoppas jag i alla fall bli frisk!

Det blev inte fakirtåget kl 05.54 idag, utan buss kl 06.32 och sedan byte i Alingsås. Jag ska erkänna att det sved lite att missa förra veckans träning då det var fina förutsättningar på Borås natursnöspår. Nu är vintern mer traditionsenlig med regn och plus tre. Bilden genom rutan på bussen på centralstationen.

Det blev inte fakirtåget kl 05.54 idag, utan buss kl 06.32 och sedan byte i Alingsås. Jag ska erkänna att det sved lite att missa förra veckans träning då det var fina förutsättningar på Borås natursnöspår. Det är inte varje år det går att åka på natursnö. Nu är vintern mer traditionsenlig med regn och plus tre. Konstsnön lär dock hålla ett par månader till. Bilden är genom rutan från bussen på centralstationen.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.