Inget Tranemo Midnight Skimarathon för mig

Martin Damm och jag i Tranemoloppet 2016. Foto: Malte Jutterdal.

Martin Damm och jag i Tranemoloppet 2016. Ikväll väntar långlopp på Tranemos fina konstsnöspår, dock utan mig. Foto: Malte Jutterdal.

Jag är anmäld till Tranemo Midnight Skimarathon ikväll, men jag kommer tyvärr inte till start. I förra veckan var jag inställd på att åka, men beslutade mig igår för att inte göra det. Känns lite tråkigt att inte vara med på detta event och träffa arrangerande Christian Olsson och alla de andra, men både barnen och Ida är sjuka (blir spännande och se om man klarar sig från förkylning och magsjuka) och det skulle bli lite logistiska utmaningar.

Dessutom var jag ganska trött efter Skinnarloppet mån-tis (dock bättre idag). Det blev 13 timmars träning förra veckan inkl 2 st 4 h-pass och ett långlopp. Det är väldigt mycket för mig, så även om jag var sugen på det lokala långloppet i elljus så är det nog inte helt dumt att avstå för kommande utmaningar.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.