Stor på dagis

När jag kom till dagis första gången efter Vasaloppet hörde jag en 3-åring säga till Astrid: ”När vi kollade på TV innan såg vi din pappa åka skidor”, och syftade på Vasaloppet där jag bl a låg först i första backen och blev namngiven av kommentatorerna. Sedan var det även några andra barn som sade liknade saker.

Delar av min klunga sista 1,5 milen i Vasaloppet 2016. Foto: Magnus Östh.

Delar av min klunga sista 1,5 milen i Vasaloppet 2016. Jag i som tvåa i högra ledet här. Foto: Magnus Östh.

Och när de var ute den dagen hade de tydligen lekt att de lagade två-rätters middag och kollade på TV, där jag och Elsa åkte skidor. Elsa är en av karaktärerna i Frost, som är en populär grej bland barn. Häftigt att spela på samma arena som en sådan stjärna. Kul att vara stor på dagis för en dag!

Överhuvudtaget uppskattar jag verkligen all positiv feedback jag får i skidspåret. Något annat vore löjligt att säga. Jag vet inte hur många som kommer fram till mig på tävlingar och liknande för att ge fina ord om bloggen, skidboken etc. Det betyder mycket. Och alla gratulationer i olika kanaler efter ett lopp som Vasaloppet är också jättekul. Och jag har märkt att det är många som följer en. Jättetack på er!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Stor på dagis

  1. Mikael Pettersson skriver:

    Barn är härliga! Du fick iaf lite cred för att du åkte skidor, när jag kom till dagis/skolan efter att ha genomfört trippeln förra helgen var det största barnen hade att skryta om att jag fick en selfie med Måns Z som stod i samma startled 🙂

Kommentarsfältet är stängt.