Martin Holmstrand-dag

Martin Holmstrand håller i den svenska långloppscupen Bjørn Dählie Ski Challenge. Han har också agenturen för +Watt. Och håller i loppen AXA Ski Marathon och Vildmarksleden. Bland annat.

Martin Holmstrand håller i den svenska långloppscupen Bjørn Dählie Ski Challenge. Han har också agenturen för +Watt. Och håller i loppen AXA Ski Marathon och Vildmarksloppet. Bland annat.

Skönt med lite skog på tomten så man kan elda. Och tur att ha med sig Robban, som är brandman.

Skönt med lite skog på tomten så man kan elda. Och tur att ha med sig Robban, som är brandman. Foto: Erik Thiberg.

Sedan några veckor tillbaka är jag återigen pappaledig en heldag i veckan. I januari gick det inte riktigt. Jag har lite svårt att vika en speciell dag, t ex måndag eller fredag, utan det får bli den dag som funkar bäst totalt sett. Denna vecka blev det torsdag och det var en riktig fullträff.

Strålande solsken (som vanligt i Borås) och natursnö. Robert Malmgren och Erik Thiberg kom vid 9-tiden med sina respektive två barn, så vi var ett fint gäng på tre pappor och sex barn i åldrar upp till 4 år. Det blev bl a bob-åkning (på den som jag vann i Vasaloppet 2014) och grillning till tidig eftermiddag.

Det blev en del jobbsamtal för Martin Holmstrand, här i vårt kök

Det blev en del jobbsamtal för Martin Holmstrand, här i vårt kök

Långhäng
Martin Holmstrand, förmodligen den elitledsåkare med flest företag, hade tidigare aviserat att han skulle hänga lite i våra trakten i veckan. Jag bjöd in honom för att dricka perkulatorbryggt kaffe samt spana in vallatemplet och atletklubben.

Martin, som blev 43:a i Vasan i år, kom innan kl 11 och det hela slutade med att han stannade i hela 7,5 timmar. Det var riktigt trevligt. Vi hade väldigt mycket att prata om och vi tänker likadant i många frågor kring skidåkning och företagande. Kul! Tidigare har vi bara pratats vid kort vid ett gäng tillfällen.

+Watt har många produkter. Dessa ska jag testa.

+Watt har många produkter. Dessa ska jag testa.

Det blev såklart lite fragmenterade samtal eftersom det var gott om barn. Men Martin hängde med på det mesta. Han hade dock ingen aktiv roll vid pottbesöken. På eftermiddagen tittade även Anna Wing förbi med sina två barn. Det blev många fikor den dagen.

Efter att jag hade lagat köttfärssås på kött från svärfars kor som vi åt till middag nöjde sig Martin, en bit efter klockan sex på kvällen.

Erik Thiberg och Robert Malmgren

Erik Thiberg och Robert Malmgren

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.