Fakirtåget till hufvudstaden

Tågstationen i Herrljunga. En klassiker. Apropå klassiker så har En svensk klassiker startat en egen TV-kanal som finns här.

Tågstationen i Herrljunga. En klassiker. Apropå klassiker så har En svensk klassiker startat en egen TV-kanal som du finner genom att klicka här.

Jag blir alltid lika förvånad när dem kommer med frukosten. De talar varmt om hur miljövänlig den är, samtidigt som jag inte ens kan räkna till hur många små engångsförpackningar den består av. Att det blev te och inte kaffe beror på att jag ofta mår lite illa på X2000, och då inbillar jag mig att jag bör undvika kaffe.

Jag blir alltid lika förvånad när de kommer med frukosten. De talar varmt om hur miljövänlig den är, samtidigt som jag inte ens kan räkna till hur många små engångsförpackningar den består av. Att det blev te och inte kaffe beror på att jag ofta mår lite illa på X2000, och då inbillar jag mig att jag bör undvika kaffe.

Så står man där igen. På perrongen på stationen i Herrljunga, för byte till tåget mot Stockholm. Den stora nyheten idag var att fakirtåget mellan Borås och Herrljunga har bytt tid. Tidigare kl 05.54, nu kl 05.53. Den minuten gör dock inte att jag ändrar väckarklockan, som står på 05.20 dessa dagar. För att jag ska komma iväg och cykla de 4,5 km till stationen. Hemkomst kl 21.42 ikväll.

Det är Vasaloppets årliga partnerträff i Stockholm idag. Det är tredje året jag går på den. Jättetrevlig tillställning där man får träffa sponsorer, samt representanter från av Vasaloppet utsedda officiella butiker, centran och coacher. Jag är där i egenskap och officiell Vasaloppscoach, och i viss mån även som chefredaktör för Vasalöparen. Det är en bra dag för att uppdatera och skapa nya kontakter. På flera plan.

 

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Fakirtåget till hufvudstaden

  1. Jens Westergren skriver:

    Kallar du det där fakirtåg? Falun- Stockholm avgår 05.31, och anslutningsbussen från Grycksbo till stationen 04.57… DET är fakirtåget! 🙂

  2. Erik Wickström skriver:

    Jag lägger mig platt 🙂

Kommentarsfältet är stängt.