Rullskidbana på Borås skidstadion

Det vore att ta i att använda ordet tabloidföljetong, men både i Borås Tidning och Xtra Borås har man under ett par års tid kunnat läsa om den kommande (förhoppningvis) rullskidbanan på Borås skidstadion. 

Den var på gång innan och jag blev t o m inkallad till ett möte med kommunen för att de ville höra mina åsikter om Borås rullskidåkning. Men sedan har det blivit försenat. Nu ser det ut som vi har 800 meter till hösten, enligt en artikel i Borås Tidning idag. 

Sedan tidigare har vi en 4,85 km lång rullskidbana på Kransmossen som jag gillar. Det är dock ganska mycket folk i övrigt där (fotgängare, löpare, cyklister, hundar, barnvagnar etc). Och nedförsbackarna är lite för styva för de flesta Vasaloppsåkarna. Inte minst om man åker på snubbrullade hjul, alltså 2:or eller lättare. 

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.