Lite segt med halsen

Grillning vid Sjömarkens badplats med Erik Thiberg och Daniel Malmerfors + barn

Förra veckans grillning vid Sjömarkens badplats med Erik Thiberg och Daniel Malmerfors + barn

Jag har fortfarande lätt halsskav. Irriterande. Jag har kört två lätta pass senaste sju dagarna. I övrigt ingen träning. Och jag som hade tänkt att dra igång lite inför Borås triathlon om 3,5 veckor. Det är halvironmandistans, så man kan ju inte helt fuska med träningen.

Idag ska jag vara pappaledig. Jag har varit ledig på 30 procent sedan i februari (en dag ledig + två dagar slutar tidigt) och målet är att vara det tills barnen börjar skolan. Får se om det går. Trevligt är det i alla fall, jag uppskattar det hela tiden mer och mer! Särskilt nu på våren då man kan vara ute i stort sett hela dagen.

Förra veckan var vi vid Sjömarkens badplats, drygt 3 km bort. Astrid var bestämd med att hon skulle cykla dit, vilket gick bra. På hemvägen kroknade hon så då fick hon sitta i cykelvagnen bredvid Maj, och jag tog hennes cykel på styret.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.