Konditionsidrott i talform

Jag och Ida har skaffat Storytel. Det kostar en slant varje månad, så vi får se hur länge vi hänger i, men än så länge känns det värt det. Jag har hittills lyssnat på Löparens hjärta av Markus Torgeby, som jag tidigare nämnt på bloggen. Björn Ferrys bok har jag också lyssnat på, återkommer med kommentarer på denna kontroversiella publikation. Just nu lyssnar jag på Born to run.

Har ni något mer tips på konditionsidrottsböcker på Storytel så hojta gärna till.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Konditionsidrott i talform

  1. Johan Berg skriver:

    Maratonkoden av Fredrik Tedborn har ju blivit lite omskriven. Han skriver om hur 80-talets svenska maratonstjärnor Kjell-Erik Ståhl och Tommy Persson tränade bl.a. Har dock inte läst den själv. 🙂

  2. Johan Berg skriver:

    Nej, den kommer ut på fredag såg jag nu. 🙂

Kommentarsfältet är stängt.