172 cm

Den bilden på Ida och mig tog jag med den självutlösande funktionen på kameran.

Den bilden på Ida och mig tog jag med den självutlösande funktionen på kameran.

Det blev ett härligt midsommarfirande från lunch till sent hos min syster igår. Många vuxna och många barn och trevlig stämning. 

Idag tänkte jag göra rullskidspremiär. Lika bra att testa riktigt långa stavar. 

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till 172 cm

 1. Emil Folkesson skriver:

  Äntligen kommer den objektiva sanningen fram 🙂

 2. Lars Bern skriver:

  Räknar du inte till infästningen (168cm)?
  Fin bild.

 3. Stefan skriver:

  Det där alltså med ”längden”, trodde nog också att det var till infästningen.

 4. Erik Wickström skriver:

  Sanningen med stavlängd menar du? Gällande hur man mäter stavar så är i princip alla de stavar man köper i butik märkligt nog märkta efter längden från spets till topp. Naturligtvis skulle måttet från spetsen till infästningen vara oändligt mycket bättre, inte minst eftersom olika märken har olika avstånd från infästning till topp. Men jag tror få märken gör det. Vill minnas att Kompardell har mätt till infästningen.

  • Emil Folkesson skriver:

   Ja vi är många som börjat testa nya längder så blir spännande att se vad du tycker är lämpligt

   • Erik Wickström skriver:

    Jag ska försöka göra lite tester med fart och puls. Sedan är det ju också en fråga om muskulär utmattning, vilket gör att fart och puls på t ex 10 min i olika terrängen inte säger allt, men några svar borde man kunna få.

Kommentarer är stängda.