Långlöpning – Såken runt med skarv

Olle och jag efter ett varv runt Såken med skarv. Eftersom det var plusgrader sprang Olle i splitshort och bar über. Splitshorten är f ö riktigt läckra.

Olle och jag efter ett varv runt Såken med skarv. Eftersom det var plusgrader sprang Olle i splitshort och bar über. Splitshorten är f ö riktigt läckra.

Det är inte varje dag man kommer tillbaks från 25 km löpning före kl 9 på morgonen. Men ibland händer det.

 Olle med familj har köpt tomt och ska bygga hus, så han har köpt en

Olle med familj har köpt tomt och ska bygga hus, så han har köpt en ”byggbil” som precis passerade 45 000 mil-strecket. Där inne spelas cd-skivor med boråsbandet Dog Almighty.

Jag fortsätter att successivt öka på längden på löppassen, och det går bra. Visst känner jag av min skada i sätesmuskeln, men det är under kontroll. Idag sprang jag över 2 timmar och jag är tveksam till om jag gjort det sedan BUM 45 km i maj 2014. Det är möjligt att det blivit någon tur över 2 h efter det, men i så fall bara någon enstaka gång.

Det gick bra hur som helst. Det är lycka bara att kunna vara ute och springa så länge utan att ha ont. Drömmen om att kunna genomföra Ultravasan 20 augusti lever. Lite lugnare takt och en omväg runt Såken blev det idag. Start vid vår stuga kl 06.30. Mest grusväg, men även en hel del stig.

Tid: 2:07:28
Sträcka: 25,1 km
Snittempo: 5,04 min/km
Totalstigning: 410 höjdmeter
Snittstegfrekvens: 170 steg/min

Såken runt med skarv

Såken runt förlängning norrut och västerut

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.