Härliga dagar

David Höglund på min Monark 828

David Höglund på min Monark 828

Det är skönt med semester. Ida och jag är hittills mycket nöjda med sommaren och det har blivit många roligheter och vi har träffat mycket släkt och vänner. Sara och David med barn i våra barns åldrar har precis åkt hem efter att ha bott hos oss i några dagar. En favorit i repris från förra året. Dock inte lika mycket sol i år.

Igår var vi på Borås djurpark. Jag fascinerades att se en giraff som ”galopperade”. Såg väldigt lustigt ut. Som det gick i slow motion, fast ändå inte. Vi alla var överens om att det var ett häftigt ögonblick. Även Per Forsberg med sambo och barn var med.

David körde sin första 20 min-intervall på en Monarkcykel i min källare idag. 290 watt klarade han att snitta och han väger ca 70 kg. Bättre tryck i cykelbenen än mig. Jag själv avstod pga ej fullt träningsbar med anledning av lätt halsskav.

David Höglund och Sara Mangsbo från Uppsala. Lika trevligt att ha dem på besök i år som förra året!

David Höglund och Sara Mangsbo från Uppsala. Lika trevligt att ha dem på besök i år som förra året!

Efter flera veckor med halsont drog Ida på sig träningskläderna för en lugn tur till Sandhult stenugnsbageri, där hon köpte surdegsbröd till kvällens finmiddag hos hennes färäldrar

Efter flera veckor med halsont drog Ida på sig träningskläderna för en lugn tur till Sandhults stenugnsbageri, där hon köpte surdegsbröd till kvällens finmiddag hos hennes föräldrar

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.