Föreläsningar om 24-timmars

Vid världsrekordet (43,8 mil) i 24-timmars i Vålådalen 31 mars-1 april 2016. Foto: Magnus Östh.

Vid världsrekordet (43,8 mil) i 24-timmars i Vålådalen 31 mars-1 april 2016. Foto: Magnus Östh.

Det börjar trilla in en del bokningar om att föreläsa om 24-timmars i höst. Det känns jätteroligt! Men även de vanliga. De fyra olika föreläsningarna jag främst håller är i grova drag:

1) Träning och förberedelser inför Vasaloppet. 2) Komma igång med konditionsträning (främst lämpligt för arbetsplatser, inte klubbar där medlemmarna vanligtvis redan tränar regelbundet). 3) Att genomföra En svensk klassiker på bästa sätt. 4) 24-timmars på skidor.

Det är framförallt klubbar och arbetsplatser som jag är ute på. Hojta till om ni vill att jag kommer till just er arbetsplats eller klubb. Självklart pratar jag om det ni helst vill, och gärna i kombination med teknikträning (rullskidor, skidor eller skidgång). En timme, en heldag eller en helhelg går bra.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.