Snart ny rullskidbana i Borås

I morgon ska den asfalteras. Borås nya rullskidbana på skidstadion. Den blir inte alls så lång som den på Kransmossen (5 km), men ändå ballt att bo i en kommun med tre konstsnöanläggningar och två rullskidbanor. Slår någon det? Fotot nedan från Borås SK. 

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Snart ny rullskidbana i Borås

 1. Stefan Nilsson skriver:

  … Och sen så finns ju alltid banvallen oxå

 2. Tobias skriver:

  Otroligt vilka förusättningar ni har/får! Lite skillnad mot Örebro där varenda väg och cykelbana som nyttjas av rullskidåkare och cyklister dränks i grövsta möjliga oljegrus (liknar mer sprängsten).

  Syns!
  Tobbe Karlsson

 3. Herr Åber skriver:

  Vad är det för status på Kransmossen? Samt hur vet du hur lång skidstadion är? Rätt kort va? Ska den förlängas?

  • Erik Wickström skriver:

   När jag körde på Kransmossen förra året var den bra. Problemet är alla gångtrafikanter och löpare som av en outgrundlig anledning håller till på asfalten istället för grusvägen. Tror det är 800 m på skidstadion. De vill ha flera km, men tror inte det är klubbat om mer än.

Kommentarsfältet är stängt.