Olika vätskesystem

I det aktuella numret av Runners World finns ett ganska bra och överskådligt uppslag om olika sätt att bära med sig vätska vid träning. Alla system med olika för- och nackdelar. Saknas gör thermobelten (t ex ett sådant här). Eller förresten, de saknas inte eftersom det är löpning vi pratar om. Men på vintern är de bra och smidiga att åka skidor med för de håller värmen på vätskan.

Vätskebälten, vätskeryggsäcker etc i olika former

Vätskebälten, vätskeryggsäcker etc i olika former

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Olika vätskesystem

  1. Lars Bern skriver:

    Salmings liknar väldigt mycket Camelbak. Som sporadisk Norge-resenär brukar de oftast kräva ”sekk” på längre längd- och löptävlingen vilket innebär att det inte får vara midjebälte (rompetaske) utan minst väst.

    • Erik Wickström skriver:

      Ja, jag har förstått att det inte bara är Birken man behöver säck på. Antar att det är för att Norge har lite mer fjäll än Sverige. Elitåkarna är inte så glada på säckkrav verkar det som.

Kommentarsfältet är stängt.