Ida snart tillbaks

Ida på väg mot Milano i torsdags

Ida på väg mot Milano i torsdags

Ikväll kommer Ida tillbaks efter några dagars förlustande i Milano. Det blir såklart kul att ses igen, och samtidigt lättare att träna. Det blir också lite förkortad sömn nu, för jag vill dricka rött lådvin och fixa en del grejer efter att barnen har somnat (sitta vid datorn och blogga etc).

Överlag har det varit superkul att vara själv med barnen de här dagarna. När både mamma och pappa är med är mamma oftast bäst, men när mamma inte är med är pappa oftast väldigt bra. Under de här dagarna har de intressant nog nästan aldrig frågat efter henne.

Ultravasan fortfarande stort mål
Igår fick jag hjälp med barnen en dryg timme så jag kunde ge en tekniklektion på rullskidor. Det har blivit en hel del lektioner i vår, mer än vanligt. Igår var det den andra eleven på kort tid som enbart ville ha hjälp med stakning. Jättekul med stakutveckling bland motionärer och elitmotionärer, så länge det inte tjuvskejtas.

Inom några dagar planerar jag att springa ett pass på runt 35-40 km, som i så fall blir årets längsta löppass. Målet är att ha kört 2 st pass på 35-45 km innan Ultravasan 20 augusti.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.