Syster Ellen kutar mara

Ellen Lindell är mitt enda syskon, men ett väldigt bra sådant. Hon har också fått uppleva 70-talet, med utsvängda jeans och hippiekollektiv (hon är född i aug 1979).

Ellen Lindell är mitt enda syskon, men ett väldigt bra sådant. Hon har också fått uppleva 70-talet, med utsvängda jeans och hippiekollektiv (hon är född i aug 1979). Bilden är från Midsommar hemma hos dem i Borås, då vi också passade på att fira hennes man Eriks 40-årsdag.

Idag ska min syster Ellen Lindell springa sin första marathon. Det blir Medoc Marathon, som går genom vingårdar i Frankrike och som också min mor har sprungit. Tiden lär landa runt 4,5-5 timmar. Typ. En bra omräknare för kilometertiden finns för övrigt här.

Vi håller tummarna syster Ellen!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.