4 h 20 min – förra veckans träningsdagbok

I förrgår skrev jag om att min syster skulle springa Medoc Marathon i helgen. Det grejande hon, dock blev det tuffare än väntat. Dagen innan loppet syntes figurerade hon på ett antal bilder med vin och champagne (blir lätt så i Frankrike) och på morgonen innan loppet blev hon tvungen att kasta upp. Även efter 6 km i loppet. Det var dock inte lilla alkoholmängden dagen innan som var orsaken, utan förmodligen lunchen dagen innan som bestod av sniglar från ett franskt kök.

I förrgår skrev jag om att min syster skulle springa Medoc Marathon i helgen. Det grejande hon genom blandad löpning och gång. Det blev dock tuffare än väntat. Dagen innan loppet figurerade hon på ett antal bilder med vin och champagne (blir lätt så i Frankrike) och på morgonen innan loppet blev hon tvungen att kasta upp. Även efter 6 km i loppet. Det var dock inte den lilla alkoholmängden kvällen före loppet som var orsaken, utan förmodligen lunchen dagen innan som bestod av sniglar från ett franskt kök.

Jag lyckades på något magiskt sätt trolla bort laddaren till min pulsklocka Polar V800 på vägen hem från Grövelsjön. Det är annars det enda sättet jag bokför min träning på nuförtiden. Medan jag letar efter den får jag skriva för hand.

Så här såg förra veckans träning ut, 4 h 20 min inkl styrka

Mån: Ingen träning
Tis: Ingen träning
Ons: 55 min barnvagslöp (dubbel-Charioten) med Martin Josefsson på kvällen
Tors: 30 min SkiErg inkl 5000 m max på 17.54 min (nya maskinen)
Fre: 20 min gym med David Caley och Johannes Glans på Onyx på lunchen för att produkttesta Skigrip (bra grej!).
45 min rullskidor för en första test av Rollersafe på kvällen (häftig pryl, återkommer med recension efter några fler pass)
Lör: 35 min SkiErg inkl 3 st 8 min (1.48.0-fart, 1.47.5-fart, 1.47.0-fart)
35 min löp med Maj i joggingvagnen Thule Glide till Martin och Josefin på eftermiddagen för en trevlig middag där
Sön: 40 min SkiErg sent på kvällen inkl 5 st 4 min med 2 min vila (1.45-fart på de fyra första, 1.44-fart på den sista utan att tokmaxa). Grannen Micke styrketränade samtidigt.

5 st 4 min-intervaller med 2 min vila på SkiErg

5 st 4 min-intervaller med 2 min vila på SkiErg

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till 4 h 20 min – förra veckans träningsdagbok

  1. Kent skriver:

    Skigrip…Inte för att va snål men 1200:- för ett par trähandtag är väl rätt saftigt minst sagt…

Kommentarer är stängda.