Stort intresse för skidkvällarna

Borås skidstadion elljusspåret konstsnöspåret Borgstenabacken

Borås skidstadion en vinterkväll

För mindre än tre veckor sedan skrev jag ett inlägg om att anmälan till vinterns skidkvällar har öppnat. Jag brukar inte gå ut så tidigt med det, men eftersom Vasaloppet erbjud en puff på deras Facebooksida (pga min roll som officiell Vasaloppscoach) så kände jag att jag ville göra in inbjudan och börja ta emot anmälningar.

Trots att jag ännu inte skickat ut inbjudan på min mejllista, som brukar ha klart störst effekt, är redan 2 av 3 kvällar mer än halvfulla. Anmälningarna trillar in successivt. Jätteroligt att intresset är så stort för att förkovra sig i den underbara idrotten och motionsformen längdskidåkning!

Är du intresserad så finns inbjudan/anmälan här.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning och märktes , , . Bokmärk permalänken.