Bad i Sjömarken

Sjömarkens badplats, med lekplats som inte syns i bild. Bra ställe.

Sjömarkens badplats, med lekplats som inte syns i bild. Bra ställe.

Det 27-gradiga vädret i Borås fortsätter. Helt otroligt. Lite störigt att man inte kan träna. Halsontet är i a f lite bättre idag.

Mina badshort, som är inhandlade på min enda charterresa, fyllde 10 år i augusti. Det var 2006 som Ida och jag var i Side i Turkiet.

Mina badshort, som är inhandlade på min hittills enda charterresa, fyllde 10 år i augusti. Det var 2006 som Ida och jag var i Side i Turkiet.

Det blev en härlig dag i Sjömarken igår. Anna Wing kom och dumpade sina två barn strax innan kl 10 igår och så blev jag ensamstående fyrbarnspappa för halvtimme. Det gick fint. Noa och Astrid (4 och 5 år) cyklade själva jämte mig på cykelbanan, medan Maj (2 år) satt i barnstolen på cykeln och Ines (3 år) satt där bak i Charioten. Det är 3 km från Lundaskog till Sjömarken och det gick bra.

Sedan hängde vi på badplasten med Anna, Sofia Edvinsson plus barn i Sjömarken 3-4 timmar. Fantastiskt trevligt ställe, med strand, bra lekplats och grillplats. Jag tog mig också ett dopp. På hemvägen var två av cyklisterna tämligen trötta, men vi kom hem. Astrid fick punka halvvägs, men eftersom vi har en dubbelvagn kunde hon sätta sig där bak och jag kunde ta hennes cykel på mitt styre. Jag önskar att någon hade tagit en bild på det ekipaget.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.