Halsont, pappaledig och CCC1000 Göteborg

Fredrik Erixon åkte rullskidor hela vägen in på Udéns Sport

Fredrik Erixon åkte rullskidor hela vägen in på Udéns Sport

Förra veckans magra träningsvecka på 4 h 20 min följer jag denna vecka upp med hittills noll timmar. Halsont. Det går sådär med träningen nu. Tråkigt såklart, men september och oktober brukar vara skrala för mig så jag försöker hålla mig lugn. Även om det är sämre nu än förra året.

I måndags hade vi en kväll med info och ett teknikpass på rullskidor (för de med utrustning) för de som är intresserade av CCC1000 Göteborg. Det är inte samma stora drag som i Stockholm, där det är 20-30 personer varje år, men vi kommer att köra igång med en liten mindre grupp. Det känns kul. Tobias Westman tar hand om teknikträningen på måndagar hela hösten förutom en gång i månaden då han jobbar natt som brandman. Då håller jag i träningen. Rullskidor eller i Skidome, lite beroende på årstid och väder. I övrigt så är mitt engagemang i CCC1000 att jag är tränare och föreläsare på lägren i Stockholm, Sunne/Torsby och Storhogna.

Tekniklektion med mig och Tobias Westman i Slottskogen

Tekniklektion med mig och Tobias Westman i Slottskogen

Idag ska jag vara pappaledig. Det blir fint. Vädret är ju helt otroligt bra i höst här i Borås. Igår eftermiddag lekte vi ute några timmar efter att jag hämtat på dagis innan middagen och det gick att gå utan tröja. 13 september. Och idag ska det också bli över 25 grader och sol, så vi ska åka till Sjömarken och bada med Anna Wing och Sofia Edvinsson med respektive barn. Det blir fint! Dagarna då jag är pappaledig brukar jag gå upp kl 05.00, för att jobba undan lite grejer innan barnen och Ida vaknar. Det fylls sedan på med grejer under dagen och så får man ta ett pass vid datorn igen på kvällen efter barnen har somnat. Det kan låta som ett lite konstigt upplägg, men jag tycker ändå att det är värt mycket med heldagar själv med barnen.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.