Tobias Westmans rullskidsgrotta

Efter träningen med CCC1000 Göteborg i måndags skjutsade jag hem Tobias Westman. Eller rättare sagt, jag skjutsade honom till sin rullskidsgrotta. Han hyr en ca 100 kvadratmeter stor lokal i närheten av sin lägenhet. Där finns hans eget lager av prylar, hans Eagle-grejer (Tobias har den svenska agenturen för rullskidsmärket Eagle Sport) samt en liten sportaffär.

Typ så här ser det ut där.

Tobias Westman i sin rullskidsgrotta

Tobias Westman i sin rullskidsgrotta

Eagle Sport tävlingsrullskidor

Eagle Sport tävlingsrullskidor

Tobias Westman har även den svenska agenturen för District sparkcyklar. Som jag har förstått det är det samma holländska företag som står bakom Eagle Sport rullskidor, men är ej säker.

Tobias Westman har även den svenska agenturen för District sparkcyklar. Han kränger en himla sparkcyklar till sportaffärer. Som jag har förstått det är det samma holländska företag som står bakom Eagle Sport rullskidor, men jag är ej säker.

fullsizerenderfullsizerender

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.