Kul att komma till Vårgårda – nu rullskidslektion

Det var härligt att komma till Kullingshofsstugan igår. Trots att jag både åkt skidor och orienterat i min ungdom (för Hestra IF) har jag lyckats med konststycket att inte vara på denna plats. Känns det det är fin skid- och orienteringsverksamhet i OK Kullingshof.

Kullingshofsstugan i Vårgårda

Kullingshofsstugan i Vårgårda

Det är en viss skillnad att som igår föreläsa för 30-40 personer i en klubblokal jämfört med flera hundra i en stor aula på ett företag. Jag gillar båda. En rolig ingrediens med upplägget igår är att det blir mer familjär stämning och man får prata med många som man kanske inte pratat med annars. Jag satt jämte en härlig veteran på fikat som berättade om klubbens orienteringsstjärnor på 50-talet mm.

Föreläsningen handlade om 24-timmars och Vasaloppsträning. Just 24-timmars ligger mig för närvarande särskilt varm om hjärtat att prata om. Det finns många roliga, tokiga och intressanta aspekter med att åka ett dygn på ett 412 m-spår och det känns som feedbacken blir bra.

Nu ska jag upp till Borås skidstadion och ge en lektion på en av Borås två rullskidsbanor.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Kul att komma till Vårgårda – nu rullskidslektion

  1. Annika skriver:

    Skulle vara roligt om du kommer till sthlm och har möjlighet att köra ett teknikpass 🙂

Kommentarsfältet är stängt.