Craft Active Extreme 2.0 och tomater

Ida är den som gör klart mest jobb i vårt växthus. Det är tacksamt, för det blir mycket tomater på sensommaren och ändå in i oktober. Men nu är slut. Bilden är en vecka gammal.

Ida är den som gör klart mest jobb i vårt växthus. Det är tacksamt, för det blir mycket tomater på sensommaren och ända in i oktober. Men nu är slut. Bilden är en vecka gammal.

Trots att växthusodlingarna blev lite styvmoderligt behandlade tidigare i år blev det en fin skörd. Av det vi odlar i växthus och på friland tycker jag just tomater är det skiljer mest i smak jämfört med det man köper i butik.

Craft Active Extreme 2.0

Craft Active Extreme 2.0

Bröstfickor
För ett par veckor sedan kom ett paket med Craftkläder som jag ska testa. Jag är helt klart mest spänd på Active Extreme 2.0. Dess föregångare, Active Extreme, tycker jag tillsammans med Aclimas nätunderställ i ull är de bästa av de långt över hundra underställ jag har testat. Active Extreme är mycket tunt och dess passform och funktion är perfekt bl a när man behöver ha långärmat underställ under tävlingsdräkten på vintern (vid några minusgrader eller varmare har jag linne eller kortärmat under). Aclimas nätunderställ är ovärderligt kalla dagar och när man jobbar som instruktör. Varmt, kyler inte när det blir fuktigt, luktar inte mm.

Förutom att bedöma funktion, passform, design, ”storleksrätt”, andningsförmåga, vattenbeständigt etc när man testar kläder tycker jag bl a fickor och reflexer är en viktig grej. Jag blir upprörd över korta och långa tights utan ficka för nyckel/betalkort. Och har en jacka en bröstficka tycker jag den ska rymma en smartphone. Många bröstfickor gör inte det och sitter dessutom på höger sida, vilket jag tycker är lite konstigt då vi är betydligt fler högerhänta än vänsterhänta. För en högerhänt är det lättare om bröstfickan sitter på vänster sida.

Craftkläder

Craftkläder. Active Comfort-tröjan var för övrigt riktigt skön. Dock kanske inte så lämplig för högintensiva grejer. Jag har sprungit ett par pass i tröjan längst ner till vänster och jag gillade bl a den välskurna formen. Jag gillar att springa i ”tröjor” istället för ”jackor” när det är kallt.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Prylar, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Craft Active Extreme 2.0 och tomater

  1. Stefan Määttä skriver:

    Craft gör ju fina grejer men designen är inte så kul alla gånger, eller kanske är det så kunderna i motionsspåret vill se ut? Vore kul om craft skulle våga ta ut svängarna mer, det kommer nån lite färgskvätt ibland (typ som med curbitsarna) men sen är det tillbaka till det trygga svarta/röda..

    • Erik Wickström skriver:

      Vissa kollektioner är mer färgglada än andra. Visst är det kul med färgglada grejer som sticker ut som variation. Överlag tycker jag det är roligt att träningskläders design har utvecklats mycket senaste fem åren. Nu finns det gott om riktigt snygga plagg.

Kommentarsfältet är stängt.