Kniv på flyget och stakmaskinsmodell

Jag glömde lägga ut den här ur handbagaget idag. De såg den vid kontrollen i Landvetter och jag förutsatte att de skulle ta den. Men icke. Jag vecklade ut den och sen sade de "Det är lugnt, den kan du ha eftersom kniven är mindre än 6 cm". Vattnet i min Skipflaska var jag dock tvungen att dricka upp.

Jag glömde lägga ut den här ur handbagaget idag. De såg den vid kontrollen i Landvetter och jag förutsatte att de skulle ta den. Men icke. Jag vecklade ut den och sen sade de ”Det är lugnt, den kan du ha med eftersom kniven är mindre än 6 cm”. Vattnet i min Skipflaska var jag dock i vanlig ordning tvungen att dricka upp.

Hawaiin på Brommas flygplats var sådär. Gräddad för kort tid (inte ovanligt) och skinkbitarna för dåligt utspridda.

Hawaiin på Brommas flygplats var sådär. Gräddad för kort tid (inte ovanligt) och skinkbitarna för dåligt utspridda.

Det är som vanligt en intensiv höst. Igår fick Ida lämna och hämta på dagis (vanligtvis är det jag som lämnar och hämtar på tisdagar och torsdagar), eftersom jag hade en skidåkare från Trollhättan som kom redan kl 08.00. Vi har kört ihop några gånger tidigare, men jag tyckte ändå vi hittade flera bra grejer att förändra i teknik och träningsupplägg. Det kändes inspirerande! Vi körde ett tretimmarsupplägg med teknikträning rullskidor, träning rullskidor, SkiErg samt ”träningssamtal”.

Eftersom vi avslutade kl 11 och mitt flyg till Stockholm gick kl 12.30 liftade jag med honom till Landvetter. I Stockholm var jag sedan modell för filminspelning på stakmaskin i över 4 timmar. De behövde korta klipp, men trots väldigt mycket pauser körde jag en hel del. Jag räknar nog delar av tiden som träning. Det var en Thorax Trainer och inte en SkiErg. Eftersom jag inte kört Thorax Trainer på länge har jag en del träningsvärk idag.

Det är roligt att vara modell och jag är van vid att korta klipp tar lång tid att spela in. Jag fick i alla fall några timmar på Bromma flygplats innan jag åkte hem så jag kunde sitta lite vid datorn. Sedan somnade jag gott vid kl 23 i sängen hemma.

Så här kan det se ut när jag åker Taxi på dagtid i Stockholm. Telefonen eller mobilen framme. På väg hem från Landvetter har jag dock en princip för mig själv att jag alltid pratar hela vägen (ca 20 min) med taxichauffören. De är ofta män som är uppväxta i ett annat land och det är alltid lika intressant att höra deras gripande livshistorier. När jag gav dricks till killen från Somalia igår sade han "Tack mannen" och när vi skildes åt sade han "Ha det bra brorsan". Det kändes fint.

Så här kan det se ut när jag åker Taxi på dagtid i Stockholm. Datamaskinen eller mobilen framme. På väg hem från Landvetter har jag dock en princip för mig själv att jag alltid pratar hela vägen (ca 20 min) med taxichauffören. De är ofta män som är uppväxta i ett annat land och det är alltid lika intressant att höra deras gripande livshistorier. När jag gav dricks till killen från Somalia igår sade han ”Tack mannen” och när vi skildes åt sade han ”Ha det bra brorsan”. Det kändes vi var polare efter den turen.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.