Extrainsatt skidkurs 31 jan samt 10 st 500 m-intervaller på SkiErg

Som jag skrev lite diskret i en bildtext igår så har jag satt upp en ny skidkurs (”fortsättningsgrupp”) tisdag 31 jan. Samma upplägg som de övriga tre kvällarna som är fullbokade. Mer info och anmälan här. I skrivande stund är 6 av de 9 platserna kvar.

Man måste inte köra barn i en Chariot CX2. Det går också att transportera en låda böcker och en roll-up

Man måste inte köra barn i en Chariot CX2. Det går också att transportera en låda böcker och en roll-up

Efter förra veckans fina träningsvecka på nästan 10 timmar har det blivit knaprare denna vecka. Trots att jag har räknat lite tid från ”modelljobbet” på stakmaskinen och rullskidslektionen i torsdags ligger jag hittills bara på 3 timmar och 19 minuter den här veckan med en dag kvar. Och idag blir det svårt med både Halloweenkalas och sedan en mindre släktmiddag. Men träningspasset igår på 35 min borde ha räknats dubbelt. Det var styvt.

Jag körde 10 st 500 m-intervaller på SkiErgen med 1 min vila. Motstånd 10, väggfasta nya modellen hemma i källaren. 1.39.6/500 m i snitt. En tiondel bättre än vad Johan Kanto gjorde 21 okt. Den tiondelen kändes bra, men jag var enormt fikasugen efter sista intervallen. Högsta pulsen jag haft någon gång på 2000-talet är 188. Igår hade jag 186 i slutet av sista.

SkiErg-intervaller 10 st 500 m med 1 min vila, del 1

SkiErg-intervaller 10 st 500 m med 1 min vila, del 1

SkiErg-intervaller 10 st 500 m med 1 min vila, del 2

SkiErg-intervaller 10 st 500 m med 1 min vila, del 2

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Extrainsatt skidkurs 31 jan samt 10 st 500 m-intervaller på SkiErg

  1. Klemens skriver:

    Vad står ”r” för i summeringen av passet?

Kommentarer är stängda.