Fint i Storhogna

Ni bloggläsare är härliga! På gårdagens inlägg om 5000 m SkiErg-tider vs Vasaloppsplacering har det nu på bara ett dygn inkommit 140 svar. Det är betydligt fler än vad jag räknade med. Försätt att sprida budskapet så vi får ett ännu bättre underlag. Jag har inte tittat på siffrorna än. Jag väntar några dagar för fler svar först.

I torsdags kom vi till Storhogna och då stakade jag en timme i pannlampans sken med några andra i CCC1000. Mycket snö, långa spår. Igår hade jag två tekniklektion på knappt 2 timmar styck. Idag blir det nya tekniklektioner. I morgon är det CCC1000 Storhogna Open 15 km och då ska jag också köra. Blir spännande.

Bra boende på Storhogna Högfjällshotell...

Bra boende på Storhogna Högfjällshotell…

...och god mat

…och god mat

Halva CCC1000-gänget

Halva CCC1000-gänget

img_0178

Spårkarta Storhogna

Spårkarta Storhogna

img_0175

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning och märktes , , . Bokmärk permalänken.