Vitt i Vålådalen

Snöfall i Vålådalen igår

Snöfall i Vålådalen igår

Igår kom dream teamet Astrid, jag och min mor till Vålådalen. Jag körde veckans första pass, 1 timme och 20 minuter stakning. Ljuvligt att åka på långa natursnöspår. Jag körde hyfsat hårt. Bland 1,1 km uppför på Lake Placid-spår på en skida. Det var ganska styvt. Sedan en repa uppför intervallspåret 2,01 km på 85 procent av maxpuls. Det går fort nedför där. Snittade drygt 40 km/h i över 2 km.

Skidlektion med Ebeco med kunder i Skidome 29 nov 2016. Instruktör.

Skidlektion med Ebeco med kunder i Skidome i onsdags. Idag blir det lektioner med Stockholms rullskidsklubb i Vålådalen.

Efter passet höll jag en föreläsning för Stockholms rullskidsklubb om 24-timmars och Vasaloppsträning. Pratade också lite grann om min nya bok Smart konditionsträning. Känns som det är bra intresse. Det verkar som många uppskattar just att den är skriven ur ett motionärsperspektiv. Alltså att den inte är skriven av ett tidigare idrottsproffs eller av en forskare. Den ger konkreta tips på vad som funkar för en motionär med begränsad träningstid, och flera av tipsen går stick i stäv mot tidigare ”sanningar”.

I onsdags höll jag till i Skidome för lektion och föreläsning med Ebecos kunder. Tack för en härlig eftermiddag! Det må vara en del svängar och trög snö i skidhallen, men för instruktörsverksamhet är den perfekt. Ett lyft för Västsverige!

Skidlektion med Ebeco med kunder i Skidome 29 nov 2016. Instruktör.

Skidlektion med Ebeco med kunder i Skidome i onsdags.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.