Smart konditionsträning går att beställa från idag!

Smart konditionsträning, omslag.

Smart konditionsträning. Omslagsbilden är tagen i Hammarbybacken 7 oktober, med Luca Mara som fotograf.

Äntligen!!! Från och med nu går det att beställa min nya bok Smart konditionsträning. Böckerna kom till förlaget Runners World idag så beställer du nu dröjer det nog inte många dagar innan den landar i brevlådan.

En perfekt julklapp till dig själv eller någon annan som vill förbättra sig genom att träna smartare. Du beställer den här på Runners Worlds hemsida och den kostar 299 kr (259 kr för prenumeranter).

Det ska bli jättespännande att se hur boken tas emot. Om ni är supersnälla får ni gärna sprida budskapet om boken allt vad ni orkar i sociala medier och i verkligheten.

lopare1-lmp20100928_dsc0399
Om boken

En seriös motionär måste tänka till för att nå sina mål och i den här boken får du nycklarna till bättre resultat. Mycket av det du kommer läsa i den här boken går stick i stäv med ”sanningar” du hört på andra håll.

Många motionärer vill prestera bra, men kan sällan avsätta speciellt mycket tid för träning. Då gäller det att träna rätt.

Det går inte att kopiera elitens träning och göra samma sak som dem, fast i mindre omfattning.

Ett avsnitt i boken heter "Den viktiga mellanmjölkträningen", som bland annat beskriver varför motionärer inte ska tänka "kort och hårt" eller "långt och lugnt"

Ett avsnitt i boken heter “Den viktiga mellanmjölkträningen”, som bland annat beskriver varför motionärer inte ska tänka “kort och hårt” eller “långt och lugnt”.

Författaren Erik Wickström, om någon, vet hur man får bäst effekt av den träning man lägger ner. I boken presenterar han träningskoncept som är anpassade för målmedvetna motionärer, med inriktning på konditionsidrotter som löpning, cykling, längdskidåkning, simning, triathlon, swimrun och stående paddling. Du får också specifika tips på träningspass, styrketräning, teknikträning och utrustning för respektive gren.

Självklart bjuds du också på träningsprogram, inför lopp som Stockholm marathon, Lidingöloppet, Midnattsloppet, Vätternrundan, Cykelvasan, Vasaloppet, Tjejvasan, Vansbrosimningen och Ironman Kalmar.

Utöver det finns kapitel om bland annat tävlingsförberedelser samt hälsa och kost.

Det finns gott om detaljerade träningsprogram i boken, bland annat inför löptävlingar på 10 km i stadsmiljö. Den här bilden är från Midnattsloppet.

Det finns gott om detaljerade träningsprogram i boken, bland annat inför löptävlingar på 10 km i stadsmiljö. Den här bilden är från Midnattsloppet.

Om författaren
Erik Wickström jobbar som föreläsare, instruktör, personlig tränare, skribent och fotograf. Han har även skrivit den populära och kritikerrosade boken Längdskidåkning för dig (2013), samt medverkat i ett par andra böcker om längdskidåkning och En svensk klassiker.

På senare år har Erik blivit en eftertraktad coach och föreläsare, med träningsoptimering för motionärer som specialområde. Han lever själv ett familjeliv med jobb och hus och varken tränar eller vilar som proffsen, men har ändå kommit långt i sitt idrottande.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Smart konditionsträning går att beställa från idag!

  1. Joakim skriver:

    Kul 🙂 Grattis!

Kommentarer är stängda.