Den viktiga mellanmjölksträningen

Borås Tidning körde ett uppslag idag med anledning av min nya bok Smart konditionsträning. Självklart passade jag på att hylla den viktiga mellanmjölksträningen.

Förstasidan i andra delen i dagens BT

Förstasidan i andra delen i dagens BT

Borås Tidning 16 dec 2016.

Borås Tidning 16 dec 2016.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning och märktes , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Den viktiga mellanmjölksträningen

  1. Clara Edvinsson skriver:

    Intressant, riktigt intressant!

  2. magnusna skriver:

    Hallå! Du kör ju en del på skierg och verkar ha koll. Kom att tänka på något som jag inte vet om du kan svara på men jag provar. Vet du ungefär vilken kapacitet som de runt topp 100 på vasaloppet har på skiergen i ett 5000m maxtest?
    Jag körde ett oplanerat 5000m som blev nära max men fanns lite mer att ta ut. Körde på motstånd 10 hela vägen å tiden 17.50 med första halvan 9.01 och andra halvan 8.49, ökande tempo hela vägen. Jag är 1.78m lång å 73kg tung.
    Målet är topp 100 på vasaloppet i vinter men inte fått möjlighet att testa mig mot andra ännu i vinter.

Kommentarer är stängda.