Kul med boken!

Så här såg det ut när vi tog omslagsbilden till boken. Jag sprang förbi kameran och Luca blixt på stativ. Jag vet inte hur många bilder vi tog, men jag minns det som ett halvt träningspass. Platsen är typ mitten av Hammarbybacken.

Så här såg det ut när vi tog omslagsbilden till boken i höstas. Jag sprang förbi kameran och Luca Maras blixt på stativ. Jag vet inte hur många bilder vi tog, men jag minns det som ett halvt träningspass. Platsen är typ mitten av Hammarbybacken.

När jag åkte till Kiruna var det en (för) tung väska jag checkade in. På vägen hem var den lätt. Det är inte enkelt att estimera hur många böcker (både nya boken och skidboken) man säljer under sådan vistelse, men alla jag hade med tog slut. Dessutom fick jag med mig några beställningar hem.

Vissa köpte Smart konditionsträning första dagen och kom sedan med respons då de läst ut den några dagar senare. Stort tack för all positiv feedback. För mig som lagt ner ohyggligt mycket jobb dagar som nätter så är det såklart jätteroligt att boken har mottagits så väl.

Att den dessutom har sålt bra är bara en bonus. Jag roade mig i helgen med att i tur och ordning skriva in orden ”löpning”, ”cykling”, ”längdskidåkning”, ”triathlon” och ”konditionsträning” på Adlibris och sedan ranka böckerna efter ”Mest sålda”. Det blev ett trevligt resultat som syns nedan. I topp på samtliga av de sökorden.

Sökord "löpning" och sortering på "Mest sålda" på Adlibris

Sökord ”löpning” och sortering på ”Mest sålda” på Adlibris

Sökord cykling

Sökord cykling

Sökord längdskidåkning

Sökord längdskidåkning

Sökord triathlon

Sökord triathlon

Sökord konditionsträning

Sökord konditionsträning

Topplistan Motions- och workoutböcker. Känns stabilt att ligga före Paolo Roberto.

Topplistan ”Motions- och workoutböcker”. Känns stabilt att i a f ligga före en av Paolo Robertos böcker.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Kul med boken!

  1. Helena Enqvist skriver:

    jag fick boken i julklapp av sambon och läste från pärm till pärm och har gjort små anteckningar! Riktigt bra och lärorikt och en liten aha-upplevelse. Kloka tankar och råd!

  2. Håkan skriver:

    Både din blogg och bok omnämns här. Gudbevars. http://holaveden-blogg.se/2017/01/06/krosamaja/ . Kul ändå, har jag hört.

Kommentarer är stängda.