Nya platser i Grövelsjön – Oskar Lund som “sidekick”

Precis som förra året tog de 20 platserna till Vasaloppslägret i Grövelsjön i januari snabbt slut. Och precis som förra året är det namn på väntelistan.

Skidinstruktör. Tekniklektion. Vasaloppsläger Grövelsjön.

Tekniklektion vid Vasaloppslägret i Grövelsjön förra året.

Min gode vän och tidigare klubbkamrat Oskar Lund har tagit tjänstledig från Husqvarna och jobbar nu i Grövelsjön, bl a som tekniktränare. Det gör att vi kan vara två tekniktränare och vi har därför valt att ta in några fler deltagare till lägret.

Vi siktar på att få in handfull ytterligare deltagare om det går så här sent. Med två grupper och två tekniktränare blir vi då max 6-7 personer per tekniktränare per tekniklektion. Även om Oskar är en grymt duktig klassisk åkare och nu jobbar som instruktör så blir det jag som blir “huvudtränare” och han som blir “sidekick”. Det innebär att jag håller i genomgångarna, ger feedback till alla på videogenomgångarna etc. Men Oskar ger också sin feedback och han kommer garanterat att höja lägret, båda på lektionerna och som helhet!

Så kom till Grövelsjön 26-29 jan! Anmäl dig här!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.