1,5 h skejt med vagn

Dyrbar last på träningspasset idag. För övrigt har jag alltid tyckt att växel 2 i skejt är den åkteknik som funkar klart bäst med vagn. Minst ryckigt för samtliga inblandade.

Det var inte Astrid och Maj i Chariot-vagnen idag, utan Maj och Lilly.  Hon är Robban och Therese dotter.

Det var inte Astrid och Maj i Chariot-vagnen idag, utan Maj och Lilly. Hon är Robban och Therese dotter.

Robert Malmgren är alltid stark. Men idag åkte jag med last och han utan så han hade nog typ 80 i snittpuls.

Robert Malmgren är alltid stark. Men idag åkte jag med last och han utan så han hade nog typ 80 i snittpuls.

Nu har det gått ca 10 mil sedan "lagade" min avbrutna stav med en annan stavstump. Jag kilade i en bit och kletade på lim. Häftigt att det funkar hittills. Tänk på det om du bryter nedersta 5 cm på din stav.

Nu har det gått ca 10 mil sedan ”lagade” min avbrutna stav med en annan stavstump. Jag kilade i en bit, ruggade upp ytan och kletade på värmelim. Häftigt att det funkar hittills. Tänk på det om du bryter nedersta 5 cm på din stav.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.