Några ord om Smart konditionsträning

Jag får en del meddelande och mejl och dylikt om min bok Smart konditionsträning. Stort tack alla, inte minst ni som kommer fram och pratar på Borås skidstadion!

Jag är dålig på att spara grejer på ett och samma ställe, men här är i alla fall några korta omdömen jag snappat upp. De som skickar till mig privat frågar jag såklart om lov för publicering.

I samband med omslagsfotning av Smart konditionsträning tog vi (Luca Mara) även den del bilder för spänst, löpskolning etc.

I samband med omslagsfotningen av Smart konditionsträning tog vi (Luca Mara) även den del bilder för spänst, löpskolning etc.

Christophe Zaninotti
[…] Det var ett exempel och jag skulle kunna rada upp exempel här för det är många klockrena saker du skriver i boken.
Dessutom kändes boken personlig. Jag har bara träffat dig en gång men jag tyckte den personligheten kom ut i texten på ett mycket bra sätt. Så mitt betyg blir 5 av 5, Grymt bra jobbat!

Bloggen Holaveden
Har ni köpt Erik Wickströms bok än? Om ni inte har det så surfa in på närmsta boksajt och gör det. Det kan vara det lilla, det lilla som gör glöd till flammor. Den är stenhård i sitt framförande, inget daltande, det är fart på tillställningen som gäller. Den halvhårda zonen 75-85%. […] Böcker är perfekt för att utveckla tankar, få idéer och lära sig förståelse. Köp den, kostar typ nästan ingenting. Läs inlägget här.

Skejthopp med blick

Skejthopp med blick

Anders Bexenius
Hej Erik.
När jag kom hem från ett misslyckat Marcialonga låg din bok i min brevlåda. Jag har nu sträckläst den och känner mig väldigt inspirerad för revansch 2018 (sjunde Marcialongastarten för mig). Du anar inte vad efterlängtad en bok som din varit. Det är knepigt att få till all träning med barn, jobb, hus och allt.
Träningsprogrammen är jättebra och nu ska jag utifrån din text skapa ett årsprogram så grundträningen blir bra inför nästa vinter ❄ 🙂
Så STORT tack för inspirerande läsning.
Mvh Anders

Omslagsbilden Smart konditionsträning

Omslagsbilden Smart konditionsträning

Helena Enqvist
Jag fick boken i julklapp av sambon och läste från pärm till pärm och har gjort små anteckningar! Riktigt bra och lärorikt och en liten aha-upplevelse. Kloka tankar och råd!

Clara Edvinsson
Vi firade jul nr2 igår och då fick jag din senaste bok i min klapp. Den bästa klappen jag kunde få. God Jul Erik!

Jesper
Fick din bok ”Smart Konditionsträning” i julklapp, riktigt intressant läsning, tack!

Helena Nimbratt
Jag läser Erik Wickströms bok ”Smart konditionsträning” och är just nu full av inspiration. Så pass att jag lyckats köra slut på mina ben. […] Jag känner helt enkelt att en hel del är råd som känna relevanta för mig och det liv jag lever tillskillnad från de flesta andra träningsprogram, upplägg och råd som jag nosat på hittills. […] Jag tycker boken fyller en viktig lucka. Jag rekommenderar den varmt. Läs blogginlägget här.

Innehåll Smart konditionsträning. Utöver det finns även förord, inledning, epilog och ordlista.

Innehåll Smart konditionsträning. Utöver det finns även förord, inledning, epilog och ordlista.

Jonas Colting
Årets bästa träningsbok!
Min gode vän Erik Wickström är en av de mest produktiva och effektiva personerna jag känner. Och dessutom en av de mest allsidiga idrottarna, något som han har nytta av i sin gärning som coach och instruktör!
Nu har Erik sammanställt alla sina erfarenheter i en lysande bok som torde bli många motionärers hjälp på vägen mot Klassikern, marathon, Vasan eller andra utmaningar!
Köp boken via runnersworld.se eller http://www.smartkonditionstraning.se
#erikwickström Läs inlägget på Instagram här.

Martin Ewaldsson
Väldigt bra bok du har skrivit! Har läst första delen nu. Många bra tips

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.