Västgötaloppet på söndag

Anders Svanebo kom när till Ulricehamn för en helg och imponerade på oss västgötar.

Anders Svanebo kom ner till Ulricehamn för Västgötaloppet 2014, då han slog mig med 4 s. Snygg-Mackan var trea. Det här var näst sista gången jag tävlade med fäste. Sista gången var Skinnarloppet 2014.

På söndag åker jag min andra tävling för säsongen. Det är Västgötaloppet i Ulricehamn. Det ska bli jätteroligt att tävla, men förväntningarna är låga med tanke på lite träning sedan mitten av oktober. Väldigt mycket mindre än tidigare år.

Ut på sista varvet av sju fick jag släppa när David Frisk ryckte. Det blev en femteplats i Västgötaloppet 2016.

Ut på sista varvet av sju fick jag släppa när David Frisk ryckte. Det blev en femteplats i Västgötaloppet 2016.

Om jag kör som jag har gjort på träningspass då jag mött åkare blir topp 30 nog ett rimligt mål, men självklart ska jag försöka pressa mig mig att åka bättre än så. Bland de tio första är tyvärr nog bara att glömma. Det ska tilläggas att jag inte är killen som skriver ner mig i onödan. Jag har många gånger skrivit dagen innan tävling att jag är i bra form och tror på bra resultat. Inte så denna gång.

Jag har ett par pallplatser i Västgötaloppet om jag minns rätt och det är kul med tävling på hemmaplan. Inte min favorit med en knixig bana. Jag gillar monotoni. Det lär bli en rättvis resultatlista hur som helst.

Här finns lista på anmälda deltagare.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.