Färdigvabbad och snart på väg

"Trollets bäck" och "Trollet bra", drygt 300 meter från där vi bor i Lundaskog. Hit går vi ofta. Extra strömt igår med tanke på allt regn senaste dagarna i Borås.

”Trollets bäck” och ”Trollet bro”, drygt 300 meter från där vi bor i Lundaskog. Hit går vi ofta. Extra strömt igår med tanke på allt regn senaste dagarna i Borås.

Idag gjorde barnen comeback på dagis. Ända sedan i onsdags förra veckan har jag vabbat heldag eller halvdag varje dag. Det var i onsdags Astrid och jag spydde och därefter har vi varit ganska pigga, men då magsjukesymptomen (läs lös i magen) hängde i på Astrid fick vi vara hemma längre.

Det har varit många härliga dagar och skönt på ett sätt att det kom nu. I januari hade jag inte kunnat varit hemma så mycket. Vasaloppsuppladdningen blir inte optimal, men jag är inte lika noga med det i år som tidigare. Därmed inte sagt att jag verkligen vill prestera bra. Vasaloppet är naturligtvis viktigt för mig. Mitt mål kommer att bli topp 75. Då måste jag åka bra, inte bara halvbra. Blir jag utanför topp 100 kommer jag nog att bli missnöjd.

Jag har en del åtaganden i Dalarna under veckan så redan nu åker jag upp. Bilen är packad och jag hoppas på avfärd inom 10 minuter. Ska bli kul att känna på stämningen. Tänkte åka startbacken i morgon också.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Färdigvabbad och snart på väg

 1. Carina Lund skriver:

  Hej Erik!
  Vi träffade dig i Torsby under en helg-kurs i september för några år sedan.Vi är just nu i Ramsau och har en hälsning från Rossi till dig.En jätte trevlig kille som berättat om dig och att du fotat honom.Vi har njutit av den goda maten på Peter Rosegges och där träffade vi Rossi.
  Hälsningar Carina och Janne Lund Västerås

  • Erik Wickström skriver:

   Hejsan Carina och Janne! Ja, er kommer jag ihåg. Kul att ni träffat Rossi. Ha det gott där nere och hälsa honom. Med vänlig hälsning, Erik

Kommentarer är stängda.