Vasaloppets hårdaste – Erik Melin Söderström

Klockan är strax efter lunch och jag ska snart upp till skidstadion för en skidlektion, innan det är dags att hämta barnen på dagis. Det är av naturliga skäl väldigt få bokade lektioner efter Vasaloppet, men det är ett par kvar i denna och nästa vecka. Jag funderar även på att sätta upp en grupplektion i skejt i nästa vecka. Ska besluta det inom några dagar.

Erik Melin Söderström efter Vasaloppet 2017, där han spydde i Björnarvet

Erik Melin Söderström efter Vasaloppet 2017, där han spydde i Björnarvet

Jag har idag lyckats se Vasaloppssändningen fram till damernas topptrio gått i mål. Hade tänkt göra det igår, men Astrid skulle till tandläkaren tidig eftermiddag, och sedan rullade det på med simskola, middag och dagismöte. The story från mitt lopp kommer i morgon.

Läskig spya
Hårdaste gossen i Vasaloppet i söndags var nog Erik Melin Söderström. Han kaskadspydde två gånger framför mina ögon i Björnarvet och tappade då en halvminut på vår klunga på fem man. Lät för övrigt som en björn vid tillfället. Lite läskigt faktiskt. Sedan körde han ikapp, hjälpte till med dragjobbet och förnedrade mig i spurten. Strongt!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.