Familjehelg i Skövde

Billingeracet var den 1:a av 7 deltävlingar jag körde i långloppscupen förra året. Innan Meridacykeln, innan rosa Rudy-hjälmen och då jag fortfarande använde klocka på tävlingarna.

Billingeracet i Skövde var den 1:a av 7 deltävlingar jag körde i långloppscupen 2011

Billingen i Skövde är en av de mest snösäkra platserna i Västergötland. Stan sägs också ha ett bra badhus. Det är två av anledningarna till att familjen Wickström åker till Skövde lördag-söndag. Vi kommer att bo på First Hotel Billingehus. Ska bli trevligt!

Innan KM i morgon ska jag vara med i Sportpanelen i P4 Sjuhärad kl 17. Jag är minst sagt orolig. Jag fick ämnena mejlade till mig idag och det var fotboll, hockey och stavhopp. Det blir till att läsa på.

På fredag siktar Rickard och jag på att köra ett episkt långpass på Hestrastugan. Förra året körde vi 6 timmar där en gång i mars som en del av mina förberedelser till 24-timmars. Denna gång är det som träning till Nordeskiöldsloppet, men det blir nog inte så långt denna gång.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Familjehelg i Skövde

  1. Ruben skriver:

    Caniggia och Batistuta, där har du fundamentet i modern fotboll. Resten överkurs.

  2. Skidmicke skriver:

    Ni är välkomna till Billingen mitt hemmaparadis:-) Nu är inte skidföret det bästa längre. Konstsnöspåret har sett sina bästa dagar den här säsongen. Men badet I stan är alltid uppskattat. När det gäller hotellet så behöver det en renovering:-) men läget är häftigt.
    Skidmicke Skövde

Kommentarsfältet är stängt.