Veteran-SM på fredag

Nu är det bara fyra dagar kvar till säsongens nästa sista tävling. Fredag till söndag avgörs veteran-SM i Borås.

Borås skidstadion 14 februari 2017. Helt ok arbetsmiljö.

Det finns fortfarande snö på Borås skidstadion, men det ska erkännas att det inte längre är så här fint

Jag har tidigare vägrat att köra veteranklass när jag haft chansen i cykel, där man är veteran från det man är 30 år. Även om ”ung och lovande” kanske är fel term för mig så har jag aldrig känt mig som en ”veteran”. Jag utesluter inte att min peak som konditionsidrottare ligger framför mig.

I höst fyller jag 35 år så i år är jag för första gången veteran på svenska skidtävlingar. Eftersom SM går i Borås tyckte jag det kunde vara kul att ställa upp. Jag kör fredagens 10 km K individuell start. Lördag och söndag kan jag inte tävla för då ska vi bort med familjen. Hade varit kul att köra skejtloppet annars, nu när man är uppvärmd i den åktekniken.

En som också ska tävla i helgen är Oskar Svärd. Han kör i H40.

I fredags hade vi överraskningskalas för Martin Josefsson. Vi "hämtade" honom i hans hus och sedan drog vi till mig för en löptur ihop på 7 km med efterföljande mat och dryck. Erik Thiberg tog bilden och lagade mat med bravur. Martins fru Josefin bidrog också, med bl a smarrig efterrätt.

I fredags hade vi överraskningskalas för Martin Josefsson. Vi ”hämtade” honom i hans hus och sedan drog vi till mig för en löptur ihop på 7 km med efterföljande mat och dryck. Erik Thiberg tog bilden och lagade huvudrätt med bravur. Martins fru Josefin hade gjort smarrig efterrätt.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Veteran-SM på fredag

  1. Tomas skriver:

    Blir det blanka skidor eller fäste på fredag?

Kommentarsfältet är stängt.