På Borås Bil i bra ärende

Under de åren vi ägde vår franska finess, en Renault Megane årsmodell 2005, var vi på Borås Bil väldigt ofta. Den bilen var mer trasig än hel. Nu har vi en Volvo V70 årsmodell 2007 och den går betydligt bättre, trots att den snart rullat 25 000 mil.

Frukostföreläsning för Kretsloppet på Borås Bil

Frukostföreläsning för Kretsloppet på Borås Bil

Ska dock erkännas att tändningslåset till vår V70 gick sönder i helgen (om jag googlat rätt), så vi fick bogsera den till en verkstad i Höganäs. Och så körde vi med Idas syster Erikas bil hem. Gentilt av dem. Förhoppningsvis kan de hämta ut vår bil inom ett par dagar.

Mat, mingel och prat
Idag var jag på Borås Bil för att prata i en halvtimme om vad som får oss att träna kontra vad som får oss att inte träna, samt om träning inför Kretsloppet. De som lyssnade tillhör Kretsloppets företagsnätverk och det blev även frukost och mingel. Bra tillställning och trevligt folk att prata med. Det kommer att bli några föreläsningar och löpträningar med företag i vår, vilket känns kul.

Ex-Elfsorgaren Mathias Svensson var en av dem som köpte Smart konditionsträning efteråt. Kändes stort.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till På Borås Bil i bra ärende

  1. surfjoan skriver:

    Testade du att spruta in låsolja och slå på tändningslåset lite försiktigt? det gjorde jag när vår nyckel till V70an inte gick att vrida om. Och det fungerar fortfarande även om det är lite trögare.

    • Erik Wickström skriver:

      Jag gjorde det och den gick igång. Sedan dog batteriet, vilket jag trodde berodde på tändlåset. Men det verkar som det var ett trögt tändlås och dåligt batteri. Fin kombo. Så just nu funkar den med enbart batteriet fixat. Hoppas tändlåset håller en stund till.

Kommentarsfältet är stängt.