MTB i Ulricehamn

En av många fina stigar i Västgötaloppet cykel

En av många fina stigar i Västgötaloppet cykel


Galtåsen. Västgötlands högsta punkt. 361,4 meter över havet.

Galtåsen. Västgötlands högsta punkt. 361,4 meter över havet.

Det blev en dag i cykelns tecken. Efter jag lämnat barnen på dagis åkte jag till Ulricehamn för att cykla banan för Västgötaloppet MTB, som min skidklubb Ulricehamns IF är med och arrangerar.

Det var en makalöst fin bana och jag hade trevligt sällskap i vägvisare Fredrik Fridmar. En längre rapport med fler bilder som senare. Det tog en bra stund. Med 4 timmar och 53 minuter exklusive pauser mer än dubblade jag min cykeldos för 2017. Kändes i bak och ben. Det var precis att jag hann med att köpa en bamsekorv på Statoil (eller vad det nu heter) innan jag åkte direkt för att hämta på dagis.

Ida är bortrest idag och barnen har somnat. Jag själv sitter framför datamaskinen i köket och äter müsli och ostmackor. Trots att jag är god vän med Jonas Colting och är en flitig lyssnare av hans podd så är jag en stor konsument av gröt, müsli och mackor. Sötad vardagsmat är dock sällsynt i mitt intag.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.