Ny vecka, nya möjligheter

Kretsloppet 2010. Här ligger jag efter Karl-Johan Westberg, men jag lyckades långspurta ifrån honom. Jag blev 6:a och han 5:a.

Kretsloppet 2010. Här ligger jag efter årets VM-sprint-åkare Karl-Johan Westberg, men jag lyckades långspurta ifrån honom. Jag blev 6:a och han 7:a. Varför Kalle sprang i långa tights i värmen är oklart. The story från det loppet finns här. Foto: Martin Josefsson.

Idag är det tisdag och dags för ny arbetsvecka. Den rivstartar med frukostföreläsning på Borås Bil kl 07.15. Jag ska prata under rubriken “Vad får dig att träna?”, samt lite om träning inför löptävlingen Kretsloppet. Publiken är ett 50-tal företagare i Borås och arrangör är Kretsloppet.

Det blev en långhelg med väldigt lite jobb och träning. Fredag var jag hemma med barnen, med barnkalas på kvällen. På lördagen träffade vi lite folk och även den dagen blev var det ett barnkalas. Sön-mån höll vi till i Vejbystrand och Höganäs. Skåne är fint.

Den här veckan hoppas jag kunna komma igång med träningen. Halsontet är äntligen borta. Näsan rinner som en kran, men det härleder jag till min pollenallergi.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.